BTSG

BTSG is dé specialist in zorgopleidingen. Tekstbouwers verzorgt
doorlopend de teksten en marketing. 

BTSG

Tekstbouwers is de vaste tekstpartner van BTSG, waarbij we ook de marketing op ons nemen. Maandelijks maken wij een nieuwsbrief, werken we aan SEO, ontwikkelen we brochrures en zorgen wij voor meer inschrijvingen op hun trainingen.

Bekijk deze case in 30 seconden

Klant

BTSG is gespecialiseerd in het aanbieden van opleidingen binnen de ouderenzorg. Ze bieden erkende opleidingen en praktijkgerichte trainingen om zorgprofessionals te ondersteunen in hun vakgebied en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Uitdaging

BTSG wil meer individuele zorgmedewerkers die deelnemen aan hun trainingen en opleidingen. Als zorgmedewerkers eenmaal zo’n training hebben gevolgd, delen ze vaak hun enthousiasme met de werkgever.

Oplossing

BTSG had een aantal concrete verbeteringen nodig. Conversiewerkers maakte eerst de basis op orde door aan de slag te gaan met de website en de nieuwsbrief. Vervolgens werden Google Ads-campagnes opgezet, een brochure ontwikkeld en doorlopend SEO-werkzaamheden opgepakt.

Resultaat

BTSG en Tekstbouwers werken nauw samen. Door onze maandelijkse werkzaamheden werken we hard om het aantal inschrijven op de BTSG-trainingen te laten stijgen.

“In een prettige samenwerking hebben we onze website nog duidelijker gemaakt. Ook is er een heldere nieuwe brochure ontwikkeld. Op verschillende punten zijn we dus dus geholpen: betere navigatie, mooiere opmaak, duidelijkere inhoud. We zijn er heel tevreden mee!”

Marloes van Peer, BTSG

Start met betere teksten!

Neem contact op met Olaf en plan een gesprek in. Op basis van jouw wensen bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Kennismaken

Plan direct een kennismaking met Olaf.

Bellen

Persoonlijk overleg over de opties via 085-1301818.

E-mail

Voor langere vragen die iets minder haast hebben.

Einde pagina. Bijna. Maar eerst nog even dit.

10 x Slimmer schrijven

Meld je gratis aan en ontdek 10 x per jaar hoe je beter en slimmer schrijft.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.